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PART 8

PREMISES LICENCES

General

213 Interpretation

In this Part—
(a) “authorised activity”, in relation to a premises licence, means an activity

specified under section 151(1)(d),
(b) “chief officer of police” has the meaning given by section 101(1) of the Police

Act 1996 (c. 16),
(c) a reference to a chief officer’s area is a reference to the area in respect of which

he has responsibility under that Act,
(d) “holder”, in relation to a premises licence, means the person to whom the

licence is issued,
(e) “licensee”, in relation to a premises licence, also means the person to whom

the licence is issued,
(f) “the licensing authority”, in relation to a premises licence, means the authority

who issued the licence, and
(g) “prescribed” means (except where the contrary is provided) prescribed by

regulations made by the Secretary of State.
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