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STATUTORY INSTRUMENTS

2004 No. 1372

The Fireworks (Safety) (Amendment) Regulations 2004

Citation, commencement and extent

1.—(1) These Regulations may be cited as the Fireworks (Safety) (Amendment) Regulations
2004 and, subject to regulation 4, shall come into force on 8th June 2004.

(2) These Regulations shall not extend to Northern Ireland.

Interpretation

2. In these Regulations “the 1997 Regulations” means the Fireworks (Safety) Regulations
1997(1).

Amendment of the Fireworks (Safety) Regulations 1997

3. The 1997 Regulations are amended in accordance with the Schedule to these Regulations.

Saving for air bombs sold in selection packs

4.—(1) The amendments in the Schedule to these Regulations shall not prohibit the supply, on or
before 3rd January 2005 and as part of a selection pack, of an air bomb whose supply was permitted
by the 1997 Regulations before the coming into force of these Regulations.
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(2) In paragraph (1), the expressions “air bomb”, “selection pack” and “supply” shall have the
same meaning as in the 1997 Regulations.

Gerry Sutcliffe,

Parliamentary Under Secretary of State for

Employment Relations, Competition and

Consumers,

17th May 2004 Department of Trade and Industry
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